Hvem er K-ren?

Der er mange forskellige tilgange til vinduespolering. Læs om vores herunder og tag stilling til, om den stemmer overens med jeres værdier.

Mener du, at vi vil passe godt sammen, kan du – gratis og uforpligtende, selvfølgelig – udfylde formularen til højre og dels få et tilbud, dels lære os lidt bedre at kende.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at vælge leverandør.

Hvorfor os?

 • Årsag 1: Erfaring

  Vi har arbejdet med vinduespolering i en årrække. Vi kender fagets udfordringer, men også løsningerne, så du efterlades med en flot resultat – hver gang!

 • Årsag 2: Stabilitet

  En aftale er en aftale. Vi holder vores ord, så du slipper for brudte aftaler og spildte timer på at vente på en vinduespudser der aldrig dukker op.

 • Årsag 3: Miljøbevidste

  Vi værner om naturen. Vi har eksempelvis fravalgt produkter indeholdende kemikalier og giftstoffer som ellers er almindeligt i branchen.

 • Årsag 4: Faste medarbejdere

  Vi arbejder på altid at sende den samme medarbejder ud til de enkelte kunder. Derved lærer du “din egen” vinduespudser at kende, og du ved hvem du åbner dørene for.


Hvem står bag?

Det er ikke svært at finde vinduespudsere, der mangler arbejde. Vi modtager dagligt henvendelser fra både enkeltpersoner og potentielle underleverandører, der byder sig til til meget lave priser.

Det kan virke attraktivt at tage en masse arbejde ind og outsource til en væsentligt lavere pris, men det vil betyde, at vi hverken kan kvalitetssikre arbejdet eller stå 100 % inde for den medarbejder, der besøger jer.

Den risiko kan vi selvfølgelig ikke pålægge jer, og vi holder derfor i øjeblikket fast i at være én ejer og 7 ansatte – alle pålidelige, effektive, grundige og med mange års erfaring.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning indenfor 24 timer!

Få tilbud
Top
Menu Luk