Miljøvenlighed

Det er egentlig meget simpelt. Enten tager man hensyn til miljøet, eller også gør man ikke.

Heldigvis har de fleste i løbet af de sidste år fået øjnene op for miljøproblemerne i samfundet. Det gælder også vores leverandører, der fremstiller særdeles miljøvenlige rengøringsmidler, klude og øvrige arbejdsredskaber. Kvaliteten er mindst lige så høj som de traditionelle produkters, og prisen er i værste fald kun marginalt højere end de gammeldags og forurenende kemikalier og klude.

Når du bestiller vinduespolering hos K-Ren, bestræber vi os altså ikke bare på at udføre arbejdet til perfektion. Vi sætter også en ære i at beskytte naturen og bestræber os konstant på at være skånsomme over for miljøet. Derfor kan vi tilbyde en af de mest miljørigtige vinduespoleringer på markedet.

Ring nu på 31 51 62 60

Sådan skåner vi miljøet

Kemikalier og giftstoffer bruges af mange vinduespudsere, men er faktisk slet ikke nødvendige for at sikre rene og gennemsigtige ruder. Hos K-Ren anvender vi altid de mest miljørigtige sæber for at udgøre mindst mulig skade på vores natur. Vores brug af miljøvenlige produkter går dog aldrig ud over det endelige resultat.

Derudover sørger vi altid for at holde vandforbruget på et minimum, så vi ikke bruger unødvendige ressourcer. Vandbesparelsen er også med til at holde vores omkostninger på et lavere niveau, så vi kan tilbyde fornuftige og konkurrencedygtige priser til vores kunder. Det er skånsomt for miljøet og giver også pænere og blankere vinduer.

Vi udskifter ofte kludene under vinduespolering. Slidte klude mister nemlig deres effektivitet og sætter mærker på ruderne. For at udskiftningen af klude ikke skader miljøet, har vi hos K-Ren besluttet os for at anvende organisk nedbrydelige og miljøvenlige klude. Det vil sige, at de udelukkende er lavet af naturlige stoffer derfor kan nedbrydes hurtigt i naturen uden at være til skade for det hårdt pressede miljø. Det svarer faktisk bare til at smide affald på komposten.

Er miljøvenlig vinduespolering dyrt?

Mange tror fejlagtigt, at miljøvenlig vinduespolering medfører lavere kvalitet og højere udgifter, men det er altså slet ikke tilfældet. Der faktisk ikke nogle ulemper overhovedet ved at skåne miljøet – så hvorfor ikke få et tilbud med det samme?

Vil du høre mere om kludene, rengøringsmidlerne eller vores tilgang til miljøvenlig vinduespolering i det hele taget, er du meget velkommen til at ringe på 31 51 62 60

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning indenfor 24 timer!

Få tilbud
Top
Menu Luk